Over penat

Bila dah mengandung, ibu2 memang cepat penat ke? Rasa nak baring jer, nak tidor jer.. Bukan ibu mengandung perlu active sikit 🥺 sebagai seorg bakal ibu dan juga sorg pekerja, sesungguhnya mental dan physical sangat rasa kepenatan terlampau. Sempat juga terpikir nak berhenti keja..tapi parent sarankan utk terus bekerja bantu suami, apalagi economic skrg tgh down 😖sis pon jadi serba salah.

1 Balas

faham sgttt. sama la kita. tgh kerja tiber mengantuk,, hari2 tkde mood nk g keje. tp skg pun ekonomi tk bagus klau berenti keje. dah ada anak nnt pun byk nk pakai duit. so kene sabar byk2, n kene fikir demi anak juga. huhu

4y ago

jgn stress2 k. lama2 nnt biasa la tu