Kepenatan ketika bekerja

Saya baru sahaja masuk minggu ke-12 kehamilan. Saya cepat sangat rasa penat ketika bekerja & seringkali mengantuk. Bagi ibu-ibu yang lain, ada tips tak untuk saya atasi kepenatan ini semasa bekerja ? Saya risau jika bos saya cakap prestasi makin kurang disebabkan saya sering rasa penat ni. ?

1 Balas

Awal awal mmg penat skit sbb baru lagi. Badan baru nk berubah hormon nya. Lama lama nnti sis akan okay. Sabar je. Byk kn rest, kurangkan fikir. Bykkn baca al quran

5y ago

In shaa Allah. Tak tahan juga tu kadang2 .... memang nampak lemau je kat office. Huhuhu