dua heartbeat scan guna fetal doppler

hi sy nak tanya kenapa sy scan gune fetal doppler mcm ada bunyi dua bunyi jantung? sy scan bawah perut bahagian kiri kuat bunyi jantung baby, lepastu sy scan bahagian belah kanan pulak pun ad bunyi jantung jugak .. bila pergi bahagian tengah takde pulak. salah satu tu bunyi detak jantung sy sendiri ke mcm mne? sy tak pregnant twin 😅 tp just tkut bila search google org ckp blh trjdi hidden twin hahaha overthinking pulak#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

dkt area perut ada point nadi kita. sbnrnya fetal doppler ni bukan semua org blh guna. lg2 inexperienced mcm kita ni. klu tgk misi buat pun, dia cari dulu, baru letak doppler tu kt kwsn rahim kita.