ibutobe

Bila boleh scan ? Last period 8april-14april...ikutkan dh 5w5d

ibutobe
12 Balas

rasenya dah boleh tu sis . nnati dah scan, doc suruh bukak buku pink

Scan klinik swasta tunggu 8/9w in shaa allah dah boleh nmpak janin.

9weeks sis. baru nampak kantung and denyutan jantung.

kire yg 8april...skrg 4 bln da blh scan

4y ago

Yea jika yang awak test tu adalah upt dan terdapat dua line bermakna awak pregnant walaupun samar ..kebiasaan line samar terjadi sebab hormon hcg awak masih rendah dan kandungan masih baru..untuk kepastian awak kena checkup ke klinik selepas dua minggu awak check upt sendiri di rumah

Tahniah sis, dah blh scan tu 😊

wahhhhh tahniah siss😍👍

Tahniah Sis....boleh scan

skg dh brapa weeks sis

alhamdulillah tahniah

Tahniah dear!💕