Mummy susah hati dan keliru

Last period first day 5/12/22 First scan baby 23/1/23 baby 7week nampak kantung ,nampak baby dan degupan jantung tpi just nampak dot dot kelip² jr lah doc kata belum blh dengar heartbeat . Semalam 20/2/23 mummy scan lagi tapi klinik lain lah sepatutnya dah 11week tpi baru 7week 6days .. baby nampak ,jantung dah blh dgr bunyi .. delay 4week itu normal ke ? Doc ckp degupan jantung cantik 168 cuma mummy risau kenapa jadi mcm tu baby membesar tak sama dengan last period ? Mummy takut kene induce lagi jee

2 Balas

Setiap klinik lain mesin dia puan. Result yg keluar pun akan berlainan. Puan ambil asid folic & rajin minum susu bantu tmbesaran baby 🥰 . Smga puan & baby sihat selalu ❤️❤️❤️

1y ago

aamiin ya mujib sy jadi takut nak scan dah

knpe pg klinik lain? lain klinik lain result akn dpt. sbb mesin scan tu x sama. pegi je balik klinik yg sama.

1y ago

terima kasihh awak inform sy punya lah risau