Sy bru nk masuk ke 13 minggu.Berapa minggu boleh dgr degupan jantung bby & blh bersama dgn suami ke?

3 Balas

7-9week ke atas da bole dgr heartbeat baby..nak bersama dgn suami Tu xkesah bila2 as long as X hardcore n position yg sesuai..and alert kalau Ada bleeding or spotting lps Tu..kalau takde, should be fine..

Sekarang dah boleh dengan thru USG. Bila2 boleh bersama suami. Melainkan awak ada history miscarriage, spotting/bleeding minta advice doktor ya.

kalau xde mslh ap2, boleh je bersama suami.. jangan kasar2