Bersin ?

Bila bersin sakit perut , rasa cramp .. kenapa ye mommy2 ?

2 Balas

Sama la saya. Tapi tak selalu la, kadang² je. Tapi bila sakit tu cepat² pujuk baby suruh gerak. Risau jadi ap² kat baby. Tapi bila da rasa dia gerak. Alhamdulillah lega. Sekarang ni 26minggu

5y ago

Okay sis , insyaAllah.. semoga baby keadaan baik dan sihat . Aamin 🤲🏻 terima kasih sis share 😘

Sis tgh pregnant ya? Mmg mcm tu. Baik2 bersin. Takut kuat sgt bersin boleh jadi lain if kandungan masih baru

5y ago

Haaah first baby , baru je lagi ni .. tu lah saya bersin slow2 je ..