Bersin sakit perut

7w bersin dan batuk sakit perut peranakan kenapa ye? Jgnla ckp tanda2 keguguran 😥

6 Balas

Tak semestinya sakit perut tu gugur, ada je tak sakit tapi gugur. bukan nak takut kan, tapi ada yang pernah mngalami. kalau sis bersin, boleh try pegang perut, dan bongkok kan sedikit bdn tu, tak la terasa sngt. Saya pun kadang terberesin kuat, terasa di pernakan tuu.

2y ago

thn lepas sya keguguran mmg x rasa ape pun. tau2 gugur. masa keluar janin pun sya ulang alik ke tandas sbb bnyk sngt darah nk tukar pad

setiap kali bersin atau batuk pegang perut tu bongkok kan badan. memang kalau awak tk bongkok kn badan masa batuk bersin akan rasa tertarik bawah perot tu.. tu normal ya. nak elak rasa sakit tu tunduk kan badan

saya bukan setakat bersin, batuk atau muntah pon sakit. sebab nak masuk 2 minggu sakit selsema ngan batuk xsettle2 lagi. geramnyaaaaa

normal sis bersin @ batuk sakit perut kalau pregnant. tundukkan badan sikit wktu bersin

tekanan tu.. tampung peranakan dgn tangan masa bersin/ batuk.

1y ago

betuul . samaa lah 🥺

sya dlu pn cmtu..kna pgg xpon tahan gn bantal