Boleh minta pendapat pada ibu2, saya dh 4bln berkwin tapi blm ada rezeki lagi untuk hamil.

Bila bersama dgn suami, perut akan rasa krem & panas tu adakh normal ye

2 Balas

awak masih dalam fasa honeymoon .. its okay kalau blom ada rezeki baby . saya dulu 2tahun baru ada rezeki itupon slpas jumpa doc pakar betulkan hormon . jgn stress2 okay 😉

dh cuba periksa dgn doktor ke psl perut puan? rasa tak normal je better pergi klinik