Pregnancy Test

Bila agak nye masa terbaik untuk buat pregnancy test?

5 Balas

Sebaik shj tiada haid pd hari yg sepatutnya. Tp seeloknya sis tunggu lg 2 minggu haid xde baru test. Lebih tepat. Klo x nnty membazir pula pregnancy test tu bukannya murah 😂 Sbb I pernah kne. Teruja katakan 1st time haid lmbt seminggu, test sampai 3 keping result still - ve rupanya lps tu eiod. 😅

saya buat selepas seminggu lewat period..satu tu waktu petang..buat naik 2line tapi satu tu samar samar ,saya biarkan dulu,baru jadi pekat sikit, esok pagi tu saya bangun tidur terus buat..double Line tak samar dah..Aritu juga saya check doctor rupanya dah nak masuk 5weeks doctor kata

awal pgi air kncing prtama..nk btul2 pasti guna clear blue.sbelum due period pn blh cek.tp Saya cek 4 hri lewat

sy buat test 5 hr sblum due period da naik samar2..esok nya beli cb dia tulis pregnant 1-2

Sebaiknya bila bangun waktu pagi. Lebih accurate

5y ago

Sebelum haid dtg sbb selepas haid datang means tak pregnant dah tu sbb dh dtg haid