Biasanya.. siapa yang beri nama anak? ?

Biasanya.. siapa yang beri nama anak? Kalau min dulu, masa mengandung dulu letak nama lain.. dah lahir anak.. lain pulak namanya.. pening banyak sangat pilihan. ??

Biasanya.. siapa yang beri nama anak?
 ?
23 Balas

sy bagun2 tido teruss idea tu tetibe dtg😆mcm bedesub masuk dlm kepala and terngiang2 nama tu. ckp dgn husb terus husb suka nme tu 😆 .. xde gado2 lahh. tp tnye ibuu pstu ibu tak brpe bekenan sngt sbb sebutannya mcm keras lidah nme nye. tp husb suke jee. so dgr ckp husb jelaa. dh anak kite. kite yg lahirkan dia nnt 😂

untuk anak yang pertama ni suami saya memang nak sangat bagi nama kat bby first ni , dia cakap kalau ada rezaki mengandung kali kedua nanti barulah saya pula yang bagi nama 😅 saya okey je tak kisah janji bby ada nama ..

Sy xde idea. Jd sy tanya pendapat suami. Dia cadang 1 nama. Lps tu baru sy cari di dlm buku list nama2 yg sesuai yg ada maksud yg lebih kurang. Akhirnya kami setuju dan bersepakat dgn nama gabungan pilihan dia dan saya

Both.. Mama dan Papa.. Rayyan plihan mama, Hakim pilihan papa.. So jd la name Muhammad Rayyan Hakim..semoga jadi anak yg soleh.. Aminnn

Ank pertama dn kedua beks suami yg beri nma Skrg hamil no 3 ank bujng yg 1st bgi nma..☺️

Anak pertama sy nak suami yg decide... Dia happy sgt bila dpat tahu sy pregnant...😃

Ank sulung i, mak metua yg pilih... La ni no 2, ank sulung I yg pilih 😊..

Anak pertama, saya and asben yg bagi. Anak kedua, saya seorang yg bagi 🤭

Kalau lelaki suami yg bg nama... Kalau perempuan sy yg bg nama.... Senang

suami pilih 1 nama, isteri pilih 1 nama.. di gabung dua.. adil 😊