injection kancing gigi

Biasanya minggu ke berapa inject untuk kancing gigi. Dah 24 week Dr. takde bagi appointment pun. Ke memang takde appointment?

71 Balas

Nty misi yg akn tnye da sntik kncing gg blom ..br lps kne smlm. .🤭. .25w

Nnt doc atau nurse akan bgtau . Saya esok kena inject 😂 28week 😅

Sy first inject baru kene ritu masa week 27.. second inject xtaw bila

sy mase 23w .. mgkin nurse/doc lupe kot .. try sis tnya kt diorg ..

Klu kt klinik kk sy pg.. xde bg apoiment, tau2 je dh kna cucuk 😂

Saya baru inject first dose jumaat lepas 23 weeks, 28 weeks nanti 2nd dose

Sakit x cucuk kancing gigi tu? First time nih ..huhu..pe function dia?

5y ago

Ikut nurse yg cucuk tu, alhamdulillah sy dpt nurse yg berpengalaman, sumpah tak rasa langsung waktu cucuk, cuma rasa bisa sikit waktu dia release ubat, tu je. Lepas tu semua okay tgn tak rasa berat, tak kebas, tak bengkak, boleh angkat mcm biasa. Moga2 sis dpt yg experienced juga. Function dia utk perlindungan sis & baby drpd sawan andaikata terjadi apa2 sblm bersalin atau semasa bersalin (accident, tercucuk gunting, etc)

biasa 24week...sy ckup 24week nurse dah bg apoitment kancing gigi

Mcm sy time 26w..nurse tnya ad rsa ank gerak tak trus dia bg suntikan..

5y ago

Boleh sbb kalau baca kat buku pink second trimester sekali cucuk third trimester sekali kalau ank first..tapi selalu nurse y akan tnya..mcm sya kena cucuk time 26w..

Saya baru dpt suntikn masa 24week baru2 ni.. Cer tnya nurse