spotting awal kehamilan

hi. biasanya kalau 1st trimester hospital gov mmg tak layan sgt ke klau spotting? spotting coklat cair. haritu sy bleeding pastu pergi hosp Dr sruh balik sbb katanya bleeding tak teruk. If bleeding teruk baru datang hosp balik. sy dah 2x miscarriage awal kehamilan. sekarang sy pregnant dah 12w. masa 1st bleeding tu Dr scan baby semua ok. jantung baby pun ok. cuma tak tahu kenapa skrg spotting plak. walaupun sy takde lah buat kerja lasak kat rumah.... sy tak bukak buku pink lagi.hari Khamis nanti baru appointment bukak buku pink 😢 risau bila fikirkan anak dlm perut ni #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

19 Balas

hospital mana tu? alhamdulillah pengalaman saya spotting, hospital gov batu pahat sgt care dgn pregnancy journey saya setiap 2 minggu dtg scan. tp takde rezeki akhirnya saya gugur juga. 2nd pregnancy, saya spotting juga sampai week 12, klinik gov kata normal, alhamdulillah skg saya dah selamat melahirkan baby boy.

2y ago

sy pergi klinik swasta Dr bekalkan duphaston. pastu td scan alhamdulillah baby gerak aktif 🤣