air gula

biasany bila doktor/nurse suruh minum air gula? masa 1st checkup haritu dorg xde ckp pa2 pasal air gula dgn sy.. sy mksdkn masa mula2 buka buku pink.. 7weeks 3pregnant 1stbaby

1 Balas

Masa check up ada kena minta urine x? Biasanya if urine ada smthg..br kena minta dtg minum air gula

5y ago

ada.. tp kat KK lps bagi urine kat lab,dorg ckp x yah tggu result..dorg ckp result online apa tah..doktor dgn nurse ada jgak tanya psl kesihatan family..family smua ok xde masalah kencing manis,skt jantung smua..smua sihat alhamdulillah..