toooink

biasa mommies masa pregnant, breast akan membesar.. tapi tak semua lalui.. dan ade yg dah menghasilkan susu masa pregnant lagi.. ratarata pesan supaya jangan pump.. sy perasan breast sy macam besar sebelah, ya, memang ratarata tak sama besar kn.. yg sy ni macam sebelah aerola mbesar.. dan bila picit ade keluar cecair jernih.. yg sebelah pon ade cuma tak mbesar aerola nye.. ape mommy buat ya..? terus marmet atau biar je sebab kadang2 sakit.. tqia ~

2 Balas

Sya breast mmg x sama besar. Lg la time pregnant ni😂😂.. tiap kali lepas mandi sya akan urut perlahan2 dari atas ke bawah. 5x urutan ..

5y ago

🤣🤣🤣🤣🤣

Sy punya aerola pun besar sebelah. Breast pun taknak membesar 😅 Mungkin biarkan je jangan picit2. Sbb akan menyebabkan contraction.

5y ago

😅😅