air gula

biasa minum air gula bp bulan?

14 Balas

Mcm sy bakal minum 28w masa awal bln 9 nanti....hrp result ok laa..amin.. Minum air gula sbb umur dah lbih dr 25..ltr blkg kluarga xda yg diabetes pun...

Menurut nurse, pttnye bila dh 28w br kene minum.. Tp sy mgu dpn 16w kene minum sbb keputihan😥😥😥

Sya minum kli ptma 8week.. kli kdua 28week..kli kdua blm minum lg minggu dpan 15/8..

Sy baru minum tdi 10weeks. Pakej lgkap scan baby tgk2 twin ❤️

5y ago

Tq dieyana 😘

Mcm saya kena minum 2x sbb mak ayah ada kencing manis. 14w & 26w

biasa mnggu ke 12 hngga 14

Sy umo 29..kne minum time 3bln n 7 bln..

7 bulan dh minum air gula

14w & 28w..

Sy kne 14minggu.

5y ago

Sama la. Time Tu br tau kata Hamil.buka buku pink. Esok terus kn minum air gula...mmg Tersangkut la.6.7...2kali buat bsp Alhamdullilah lepas...nti kndgn 7bln xpyh repeat dh 😂.