alergic labu

Biasa kalau budk2 bawah 2tahun alergic dgn makanan contohnya labu. ambi masa brp lama alergic hlg ya? ada solusi lain ka tuk hilangkan alergic tu? bkn xnak p hsptal. masalhnya tmpat sy payah nk dpt grab dgn suami sy y skrg tgh operasi. harap2 besok pagi adala grab lalu dkt area rumah sya.

2 Balas

mmang xkn hilang alergic tu..klau boleh jgn bgi mkn

5y ago

Sy xbg da sis. Td da p hsptl. Nsib ada kwn tlg hantar. Doc da bg ubat sapu. Doc ckp xble bg mkn labu smpi umur ank 2tahun