Alergic d jari ibu hamil

ada tak yang mengalami alergic gatal2 d jari2 tangan waktu pregnant, saya mengalamai alergic & usia kandungan 15w sekarang ni. tolong komen pengalaman kamu ya, saya pregnant anak pertama 😊

2 Balas

saya alergik satu bdn.. tnggu kt muka ja dia nk naik. kaki paha perut tngh blkg lher tngn hbs dh naik.. smpai xlrt nk garu dh... lps 1 tmpt 1 tmpt...

normal sis... kadanf kulit gelupas smp bedarah pon ade sb pembawakan anak dlm perut