Selamat pagi & salam sejahtera ibu².. Ada tak yang time preggy kena alergic?? xtau kena alergic apa

Saya kena alergic ni masa bangun tidur tgh/hari semalam.sebelah mlm tu badan gatal sangat,dah dptkan injection mlm tdi dekat emegency,pagi ni datang balik alergic. #pregnancy #mommybuntu

Selamat pagi & salam sejahtera ibu²..
Ada tak yang time preggy kena alergic?? xtau kena alergic apa
5 Balas

Ni time saya 1st trimester. Habis satu badan kena. Time subuh2 lagi tu, kreta rosak, and time tu ,bru start pkp yg first. Nasib baik tjmpa ubat hsband yg utk allergic. Time tu sy xtau sy prgnant lg. Siang esok nya bru pg klinik. And bru tau prgnant 11weeks

saya pn pernah alergic tpi bkn mcm sis... dia naik biji2 mcm kena ggt nyamuk dan btukaq jdi htm.. tp Alhamdulillah skrg saya ada pakai cream.. dh hlg sikit2 ..time gtl tu asyk nk garu ja

pembawaan tu. #TAPactiveusers #SupermomTAP

alegic gatal kulit

Pembawakan tuu