mcm mn nak cepat hmil ni

bgi solusi ya

2 Balas

kalau belom 2 thn khwen, jaga berat badan, belajar hari kesuburan ( pastikan sis note hari period n last period), kalau hari subur, jgn bagi suami tinggalkan bilik 😁, google posisi sex utk hamil, lepas bersama, sis jgn bangun terus, baring dlm 30 minit, lg bagus kalau terus tidur. letak lapik skit agar punggung mninggi sikit. hak lain bertawakal lah. solat taubat, tahajjud, hajat jgn lupe. mkn folic acid. smoga sis dpt rezeki anak.

Kalo kawen lebih 2 taon try buat cek up suami isteri kt hospital dulu