sy blum ada pluang hamil??

Bg lh sy tip2 atw iktiar tuk hamil

4 Balas

Try buy ovulation sticks to knw when is ur ovulation. The position during sex also important. Dont straight away bangun n cuci after bersama. Tggu sbntar utk sperm btul2 masuk ke dlm. Seeloknya pagi utk bersama. Boleh amalkan folic acid sekurg2nya 3 bln sblum conceive.

5y ago

Sy x pasti tentang haid x teratur menjdi salah satu punca. Sebab sy punya haid mmg x tratur. Tp mgkin rezeki sy, awal usia perkahwinan trus hamil. Tapi awk bole rujuk klinik. Sblum kahwin sy pernah rujuk klinik dan dr mmg ada buat ultrasound utk check sy

Ovulation stick dkat farmasi ada. Guardian, watson, farmasi biasa juga ada. Tpi x byk. Advice sy, awk google dptkn phone number pharmacy then call tnya ada x stick tu. Kalau ada bru awk gi beli. Kalau x hancur luluh hati penat2 pergi tp xde..

sis boleh try madu soulmet dari wawa zainal..saya ade jual..madu ni baik untuk rahim kita utk subur

minum jamu kuyit, mkn asid folia