Adakah perbezaan yang anda rasai ketika mengandungkan anak lelaki dan perempuan?

Voice your Opinion
Ya, (komen perbezaan yang anda alami)
Tidak, sama sahaja

896 respon

24 Balas

anak 1st girl alahan smpai bersalin. tidak suka keluar rumah. tapi suka shopping dan makeup. 🤭 anak ke2 boy alahan hilang masuk trimester ke2. rajin keluar rumah jalan2 tapi tidak suka beli barang. 😂 yang ke3 ni tidak tau lagi boy ka girl..alahan sekarang ni yang teruk sampai tiada selera makan.

1y ago

ade tips pape tak untuk berslin saya ank pertamaa

anak lelaki suka manis, alahan hilang masuk trimester ke -2. ni tgh prgnant scan girl memang tk suka manis, alahan loya pada sesetengah benda tu masih ada walau dh 33 minggu 😌

peknen anak lelaki...rasa lemasss je badan...peknen anak perempuan...tersangat² rajin....nonstop...dgn tiba²nya..boleh baiki kipas lagi😂

Ank 1st girl langsung xde alahan dan masalah kandungan sehingga bersalin. Ank 2nd ada alahan x suka makanan manis, gdm diet control

ank 1st and 2nd girl ..mostly mmang ska mkn bnda masam..and now 3rd not sure lgi cma 3rd ni lbih ska mnis brbnding masam

Saya belum ada anak perempuan lagi. pregnant kali kedua pon boy juga. Moga semua ibu d permudahkan urusan ❤️

ya..mengandung anak lelaki terasa perut lebih berat dan cepat lelah berbanding anak perempuan...

ank sy smua boy..jadi xtau apa perbezaannye.. skrg pregnant pon scan still baby boy

awal kehamilan baby boy..mabok teruk,alahan teruk sampai masuk hospital...

pregnant yg 1st girl smpai 6bulan alahan. kali ni boy, xde alahan sgt