Bawa baby jalan malam

Betulkah tak boleh nak bawa baby keluar pada waktu malam? Bila saya nak bawa anak keluar pada waktu malam mesti mak mertua asyik tegur dan mempersoalkan kenapa saya bawa anak keluar malam2.

15 Balas

biasa la org tua dorg risau kat baby tu takut masuk angin.. baby lau sakit susah sikit dorg xblh ckp so kena jaga2.. nk kluar, nk main, nk jln2 tu hak awak la sbgai parents tp sebaiknya lau baby bawa 6 bulan jgn la sllu bawa kluar palis2 bkn d minta la nti ada apa2 kita sbgai parents myesal smpai mati pun x sudah.. Jgn trlmpau ikut diri..