keluar darah di kehamilan 6 minggu dan 8 minggu

betulkah dokter ckp tanda2 keguguran tapi morning sickness saya makin teruk. darah yg keluar seperti haid tpi cuma sehari di minggu ke 6 dan sekali lg keluar di minggu ke 8. saya redha andai kali ni pun bkn rezeki saya dpt anak kedua.

1 Balas

Selagi tak confirm keguguran sis hati2 la ya. Byk kan berehat.. ada org bleeding. Tapi tak gugur. Syaa doakan sis n baby baik2 sja.

5y ago

tq athirah.. insyallah saya jaga dgn baik. n harap2 mbesar dgn sihat.