pil perancang

hi mommies nk tanyaa ad tk yg pengalaman makan pil perancang kk yg keluar lendir darah 🥲 tk piyed cuma keputihan yg keluar tu sekali dgn darah and darah tu bkn mcm period dia just bertali melekat sekali dgn keputihan yg keluar faham tk 😂 tk byk pun dlm sehari tu, cuma dlm sehari msti ad darah bertali mcm tu 😂 nk stop makan tp ramai yg ckp lps stop je msti subur dh ckp dkt misi kk nk rncang sndiri diorang blh gelakkan sy paksa jgk suh makan huaaaaa

3 Balas

Pil Noriday ka? Atau sbb hormone sdg adjusting.. biasa bila dh hbs mkn satu papan tu terus period.. tp klu lbih dri satu pn tetap mcm cuba tnya misi.. Slalunya dorang xgalakkn pn merancng sendiri ni pkai condom mcm tu ja, biasa mmg akan lepas je x disiplin tu misi akan suru juga ambil perancang, tu yg misi gtau sy la. Tp even pil pn mmg kena consistent, sy kna gtau juga klu pil tu x mkn masa yg sama stiap hari lg akan ganggu hormone

4w ago

sy amek desolon sbb bf ank. oh pil tu mmg kena mkn on time ea tk boleh lewat even stengah jam pun ? 🥲

awak makan pil apa?, sbb saya tak pernah lagi jadi mcm tuh. maybe pil tuh tak sesuai dgn awak kot.

4w ago

amek desolon wak sbb bf ank tanak susu drop