Kehamilan 6 weeks 1 hari ini saya keluar darah macam haid

Assalamualaikum,,,ibu2 semua,,,ada yang saya nak tanyakan,,,bahaya tak kalau dalam kehamilan 6week keluar darah macam haid,,,apakah baby dlm kandungan msh ada ??? Apa saya harus tanyakan dengan dokter??atau apa yg harus saya lakukan

4 Balas

Rujuk doc cepat sis, ni dah kira tanda2 gugur. saya 2 kali macamni waktu kandungan 6w, dua dua gugur. terus pergi hospital dan dapat kan rawatan segera. mungkin doc akan bagi ubat untuk kuatkan kandungan awak

3y ago

mcm mana keadaan awk skrg..

hi sis . nak tanya . dh pergi check doktor ke ? macam mana perkembngan ? boleh share .. ☺️

3y ago

kak,,saya datang bulan masa itu hnya 2 hari je,,,lepas tuh smpai skrg nih sdh tak ada dtg bulan lgi,,,sudah berhenti,,tapi,saya pun belum ada sempat masa nak pergi doctor,,,mungkin nnti lah kak,,,

byk ke sis...better pegi klinik bagi tau..so diorg boleh scan cek ...

Rujuk doktor

3y ago

iya,,,makase miss ana,,,nnti saya cek doktor