Darah coklat

Hi semua. Saya pregnant 8 minggu lebih, sekarang ada keluar darah coklat tapi takde sakit perut ke apa. Cuma darah coklat je ada keluar sejak semalam. Anak sebelum ni takde macam ni. Agak agak spotting ke atau keguguran? Saya redha dah kalau bukan rezeki saya. Nak pergi hospital risau banyak kes sekarang area sini. #ingintahu

2 Balas

Dah pergi hospital ke sis? Saya pernah keluar darah hitam sekali dlm sehari tak penuh pantiliner 10w tapi scan baby ok membesar & masih ada heart beat. Doktor bagi ubat kuat rahim. Plus sy pernah keguguran sebelum ni. Kalau keluar darah masa pregnant kena pergi hospital. Doktor nak cek baby ada lagi tak. Ada heart beat tak. Lpstu cek laluan miss V utk tgk ada pendarahan current tak. Jika perlu mungkin doktor bagi ubat kuat rahim.

3y ago

belum lagi sis. saya tak tahu lah sebab apa keluar darah coklat macam ni. kadang hitam jugak. saya memang angkat berat2 sebab angkat baby saya baru 8 bulan. pastu duk uruskan dia, uruskan rumah masak lagi. saya tak tahu lah sebab saya penat sangat ke apa. tapi saya takde pilihan sebab nak kena jugak jaga anak

harap ada yang sudi share kot ada pengalaman