Strech mark dkt perut

Hii nk tanya.. ade yg mcm sy tk strech mark mkin hri mkin byk dkt perut 🥲 padahal dh sapu bio oil tpi xjadi jgk.. skrg kndungan sy dah 38minggu.. agak2 lepas bersalin boleh hilang tk ye kalu sapu pape ? Ke mmg dah xhilang dah....? Hmm sedih tgk perut sdri #seriusnanya #firstmom

2 Balas

sama! tp ini normal and kita momyy kena sabar smpai melahirkan.. nanti masa berpantang tu la kena sapu losyen khas utk hilangkan stretch mark.. sy pun byk dkt area perut.. huhu 😢😢

sama.. dah letak mcm² sejak awal kndungan... dktr kata boleh hilang tp kena konsisten letak krim & gosok kuat mcm scrub..