Kalender china

Betul tak ea pasal kalander China untuk nak dapat anak lelaki Ka perempuan?,tengah usaha nak dapat anak lelaki pulak

5 Balas

Pada sy tak betul wak & ramai jgk yg membuktikan tak betul. Nk tgk suka² blh la. Nk percaya tu jgn lh. Sy ni kalau ikut kalendar cina tu patutnya kua anak girl tp time scan nmpk boy. Beberapa member lain pun gitu. So takyah caya la wak 🤭

Pernah tgk kalender tu lps bsalin.. ptut nye baby girl dpt baby boy.. bg sye, xde kne mngena la.. bley cbe cara lain antaranya: -bsama pd hri subur -elakkn mknn masam

untuk umat Islam, it's a big NO untuk kita percaya benda macam ni. daripada segi sains, jantina anak ditentukan oleh kromosom suami.

X semestinya wak, kne ikhtiar cara sains la 😅. Bersama pada hari subur lebih tinggi peluang dpt anak lelaki. Check hari subur dgn opk ye

each pregnancy 50% chance for each gender. tak ada lagi kaedah yg betul2 boleh ubah kebarangkalian tu.