Still TTC

Betul la orang kata, simptom pregnant dengan nak period sama je.. Perut rasa kembung, deria bau lebih sensitif, mood swing.. Ingat dah berisi la.. Sekali test upt still negatif.. Nampaknya tunggu je la miss P datang.. Semoga ada rezeki saya dan ibu² yang masih menanti baby 2020 ye.

Still TTC
24 Balas

Due period semalam, td lepas subuh miss P dh dtg.. emm hampa. Semoga ada rezeki utk kita yg TTC pada tahun ni..

4y ago

Alhamdulillah.. period sy pon stakat ni.. ( dah 3 cycle lpas chemical pregnancy ) tak pernah lagi slah alamat..😅😅. Syukur sgt takde pening2 sbb delay..