Still TTC

Betul la orang kata, simptom pregnant dengan nak period sama je.. Perut rasa kembung, deria bau lebih sensitif, mood swing.. Ingat dah berisi la.. Sekali test upt still negatif.. Nampaknya tunggu je la miss P datang.. Semoga ada rezeki saya dan ibu² yang masih menanti baby 2020 ye.

Still TTC
24 Balas

saya 24 hri delay period . 3 kli sd check still negative . skrg blum check lg . tkut hampa . simpton prgnt ada sd . kc genap 30 hri lh bru prefer klinik or hospital .