sape pnah minum ni

betul ker minum ni branak x koyak

sape pnah minum ni
14 Balas

Sy minum ni 2 botol..teruk gak..kena vacuum lagi..huhu..kalau tak pandai teran cm sy dan stress masa teran, mmg koyak teruk..tp VCO ni bagus utk tulang baby sume la..dan buat urutan yg tu guna VCO ni, mgkin tak koyak dan selamat laa

4y ago

Sis minum ni pembuangan lancar x? Sy problem sembelit..

Sy pnh minum.. memg mudah bslin.. baby klua pn xrse... teran pn mcm xrse la.. skng preggy yg no3.. tggu 6bln nk start minum smula... ank first kne guntg jgk.. xkoyak pn.. tp memg xrse ape2.. rse mcm kne guntg ngn jahit je..

Baik utk dlmn ibu sbb ni mudahkan buang air bsr,sapu kat kulit utk krgkn stretch mark..klu psl brnk mmg kna tgk pdai teran ke tdk,,dgr ckp nurse/doktor jgn skli skli angkat punggung gerenti koyak pjg

Saya anak dua, bersalin dua2 tak angkat punggung but still koyak.. First epistomy, kedua ni kat atas (kelentit).. Depends.. Try la mnum kot mudah brsalin.. Tak smua org sama pngalaman bersalin..

koyak atau x sebenarnya atas pada cara kite teran sbnrnya..kene pandai curi nafas bila push..jgn angkat punggung...

sy minum 5 botol koyak sampai punggung hmmmnmn sebenarnya bergantung cara kita teran

4y ago

Uish koyak sampai punggung 🤒

tak tahu sis, tak pernah minun ,saya sapu minyak kelapa dara pd vagina je .

baru nak beli..tak ok ke? kalau x ok,, xjadi lah beli..😅

tgh consume jus mamariam je..hat nie br cdg2 je nk bli..

sy guna utk buat perineal massage..seawal minggu 34w.