Susu ibu...

Hai nak tnya ada yg pnah minum susu ni x?? Okay x susu ni? #pregnancy #advicepls

Susu ibu...
12 Balas

saya minum ni ok je .sesuai tuk badan saya sbb senang nk mmbuang lepas minum susu ni..xmudah dpt sembelit..sbb sblm ni try susu lain..nk mmbuang tu take time.. 😂✌rs susu ni pn sedap..so yummy..😋 #TAPSupermoms

Tersangat okay. HB pun cantik je minum susu ni. Membuang pun lancar je

sy pun minum ni.. klau susu jenama lain.. cirit birit jadinya..

sy minum anmum dn enfamama...best

Sgt sedap 👍

Ok je sedap.. 😊 😊

My favourite, tak manis juga..

Tq semunya 🥰

okei sgt. sdp

ok...