Kaki bengkak masa pregnant

Betul ke susah nk bersalin

2 Balas

siapa cakap dkt awak kaki bengkak susah bersalin. bengkak tu nnt akan surut sendiri. xperlu risau. kalau checkup pon doctor mmg akan tnya kaki bengkak atau tak. time tido letak bntl, letak kaki atas bntl. bg position kaki tinggi sikit

2y ago

xde la awak. sy masa 1st pregnancy kaki bengkak masa 7-8bulan mcm tu pastu nk dekat due bengkak surut sendiri. semoga proses kelahiran baby awak dipermudahkan☺️. jgn terlalu memikir okay. nnt awak stress.

Kaki bengkak masa pregnant perkara normal dan tak susahkan kita nak bersalin nanti. Baca di sini ya https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil

2y ago

Yeke sbb org tua ckap klau bengkak kaki susah brsalin saya risau