Ladies I nak tny betul ker ramai yang bersalin awal sbb vaccine?? Korang pakai breast pum brand ape

Betul ke ramai yang bersalin awal sebab vaksin?

5 Balas

Ada statistik ke psl ni? Tk pernah dgr doktor bincangkan hal ni jd mcm tk sahih. Kenalan sy overdue nk dkt 42 minggu. Rasanya lain org lain kesan, dan bknnya sbb vaksin bersalin awal.

3y ago

tulah sy dgr2 tu yg tny hihi ok sis 😘😘

xdalah. yg bersalin awal tu turun tanda awal atau ada komplikasi kndungan. vaksin tu cma tmbah imun kita je 😊

sy lengkap vaksin masa 38w..39w 5d sy bersalin tp czer..rasanya x de kaitan boleh brsalin awl sbb vaksin..

sy dh lengkap vaksin .nak masuk 40minggu,tapi belum ada tanda nk bersalin ☺️

3y ago

semoga dipermudahkan sis 😍

So far kwan saya yg dah lengkap vaksin belum bersalin lagi, 39 weeks