cara tidur yg betul utk ibu hamil?

Betul ke org kata kalau mengandung x boleh nk tdow terlentang?? Tp sy rasa kalau 2nd trimester ni masih selesa lg tdow tlentang.. Bila ngiring belah kiri rasa x puas tdow.. Sebab x tegak pinggang. ? kalau tdow kejap2 tukar posisi tak de masalah kan?? Xde effect kt baby kan??

1 Balas

Sy pun selesa terlentang tapi sy memang letak bantal bwh badan kanan. So at least bantal tu menampung sy utk tak terlentang terus 😁

4y ago

Kann.. Kadang kita ni tidur mana nak sedar.. Tibe2 bangun dh tlentang . haha... Padahal mula tidur mengiring.. 😂