delima

Betul ke org ckp awl kehamilan x boleh makan buah delima? Mkn delima menyebabkan keguguran?

32 Balas

sis jangan asyik dengar cakap orang...buah delima tu buah paling berkhasiat tak pernah pula saya dengar buah delima tu boleh menyebabkan keguguran....banyak membaca sis, dekat google banyak maklumat....apa kata, lepas sis dengar cakap orang tu, sis pergi google, sis cari maklumat sendiri...supaya sis tak mudah percaya dengan fakta yang entah2 tu..