delima

Betul ke org ckp awl kehamilan x boleh makan buah delima? Mkn delima menyebabkan keguguran?

32 Balas

Delima . Jambu batu . Tembikai . Oren . Naikkan hb semua elok . Jgn mnum lemon n nenas shj

X pernah dgr pula. Setahu sy lebih bagus amalkan buah delima semasa hamil.

Basuh buah delima dan tgn dl sehgga bersih sebelum mkn untuk elakkan sebarang pencemaran

Mkn delima bgus utk baby..dari awal smpai nk beranak sy mkn.. Alhamdulillah.. okew jer..

Luaskan lagi pembacaan berfakta supaya dapat bezakan antara fakta dan mitos.

sy amalkan jus delima dan buah nya dr awl hamil lagi..smpai skrg 16w..hb cantik je sis..

3y ago

jus delima gulsan

Malahan bagus makan buah delima, salah satu buah yg dianjurkan semasa kita hamil,

Google je sis . buah delima la antara buah terbaik utk ibu mengandung

Buah delima bnyk khasiatnya,dan terbaik utk ibu mgandung

Delima lah bagus mkn masa pregnant ni.. Boleh naikkan hb..