delima

Betul ke org ckp awl kehamilan x boleh makan buah delima? Mkn delima menyebabkan keguguran?

32 Balas

Jangan banyak dengar cakap orang. Banyak kan membaca tentang khasiat2 buah buahan daripada buku2 kesihatan. Selalu sangat dengar orang kaitkan keguguran dengan buah. Asal orang tu makan buah tertentu lepas tu keguguran terus claim buah itulah penyebab dia keguguran..padahal dia makan benda lain yg tak berkhasiat dia taknak cerita pula. Ada orang lain even makan nenas pun tak berlaku keguguran sebab kuat nya rahim seseorang tu. Jadi jangan percaya mitos2 orang lain ni

4y ago

Betul sy makan nenas okay je sbb doc kata bgus 😂 yg gugur tu mungkin cuma kebtulan