betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Balas

Saya tak suka makan manis.. asyik cari benda yg pedas.. scan tgk baby girl😅 taktau lah keluar nanti confirm girl atau boy.. setiap orang tak sama. Ada yg suka makan manis tapi keluar baby boy.. doa byk2 mana tahu Allah pekenankan kalau sis nak baby girl.

4y ago

Tu la sis . Hsbnd nk sgt sgt bby girl. Amin amin mtk nya di perkenankan la