betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Balas

Sy ms hamil mmg muntah2 loya..morning sknies jgn ckp lh sampai badan merekut sebb xtahan.. Ada tu sampai nk pengsan morning sknies punya pasal... Lpas tu sampai dh nk bersalin pon kena age... Pagi selasa bersalin.. Pagi isnin pon masih morning skiens age.. Senang cete dri mula disahkn hamil sampai nk bersalin.. Mkn mmg suka sangat mkn sayur xkira lh ulam ke apa yg penting sayur xda sayur xlalu nk mkn.. Suka jg yg manis2 tp xkerap.. Scan sekali dokter ckp mcm girl tp xcomfom.. Setiap kali scan kat pakar xnampak..baby mcm2 gaya tunjuk supaya kita xnampak dya gegirl..last2 bersalin baru tau dn comfom girl... Alhamdullah dh 5 bulan baby girl sis, seri siti qhadijah binti mhd norhisam.. Kurniaan dri allah setelah 6 thun menunggu..

5y ago

Alhamdulillah ... Tahniah sis . Saya pun xsabar nk tnggu baby first Sya ni .. kempunan nak bby girl jgk . Doakan utk Sya jgk ye sis?