betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Balas

Saya skrg preggy pon nk make up tu jrangg daa skrg.. Pkai bedak lipstik.. Tu je.. Kadang mlas nk kluar rumah terus.. Dduk jela terperap kat rumah.. Benda manis pulak xjugak kot.. Sbb saya suka mkn pedas2 cam tomyam, mcd pedas2.. Tapi bila tekak nk manis tu.. Mmg btol2 manis.. Xsure la sis

4y ago

Sis dh scan ke bby girl or boy?