betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Balas

Dlu mse sy mngdong ank ppuan mabok trok..buat ap smua x larat dn malas..perot besar melebar..skrg mngdong lg..scan doc ckp lelaki..tapi dri awl smpai skrg xde langsung alahan n mbok..bt kje uma smua ok..perot plk kecik dn mancung kedepan..mudahan btl lh sy mngdong ank lelaki kli ni..sbb dh 4 org ank ppuan hihi..

5y ago

Betul2 mcm2 ragam la ada dlm rumah tu nanti .. ya ya amin semoga dipermudahkan la ye utk kita ????