betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Balas

Lain org lain ragam nya.. ada yg tak da alahan lansung... btuah org tu.. makcik dlu alahan 4bln ptama tu mmng xleh mkn xleh tdo.. asyik muntah jer.. maknan minuman smua tak suka manis... buah oren pn taknk.. tembikai jer yg suka mkn.. dpt bby girl..

5y ago

Kdg2 xblh ikut sgt kan kata mitos ni . Mkn manis je ank perempuan .hmmm Sya suka makan benda masam tp suami nk ank perempuan sbbtu tertanya-tanya kot2 la mngdung ank lelaki . Bnda manis jarg sgt rsa nk mkn