betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Balas

Saya first trimester alahan teruk. Hari2 muntah. Instinct ckp girl . Buat la segala quiz online, cari Chinese gender prediction la. 3 kali scan nampak bebird boy 🤣and saya suka makan manis. Tapi kalau muka berseri2 biasa boy. Semua org tengok sy skrg terus Tanya, boy ke?

4y ago

Aha baby boy. Biasa sy tengok n lihat, kalau baby girl muka mak seri sangat. Ada org ckp sbb baby girl ambik seri mak.