Air chocolate boleh buat hb low ke?

Betul ke nurse klinik saya bagitau, air chocolate or air milo pun boleh buat hb low? Dah dua minggu tak minum manis2 teringin sangat dah ni🥺

20 Balas

Kalau pada saya sebenarnya boleh je nak minum atau makan apa janji sulam dengan air mineral jangan pernah miss sehari pon ubat tambah darah ( Kena ikut arahan doktor kalau kata 2 jam selepas makan baru makan ubat ha kena lah ikut ) tuh ☺️ Sebab so far 8 month saya mcm tuh lah makan apa yg kita nak minum apa kita nak minum janji tk tinggal air mineral dan ubat tpi sayur buah susu pon saya tk tinggal juga