naluri anak dan ibu

Betul ke naluri ibu dgn baby tu kuat. Anak boleh rasa apa yg ibu rasa. Kalau ibu sedih anak pun rasa sedih

1 Balas

Betul, mmg ank boleh rasa apa yang ibu rasa Andai kata kita sedang marah atau sedih dengan seseorang ank akan rasa dn dia akan menangis , sbb itu klau kita sedang marah atau sedih lebih baik kita lupa kan jgn di ingat perkara itu nnti ank pun ikut sedih kalau kita fikirkan perkara itu , maaf klau tersalah kata .!!