Nenas dan keguguran

betul ke mkn nenas di awal pregnancy boleh keguguran? Any proof? Sy suka nenas #2ndpregnancy #8weeks

20 Balas

if klau sy priod, mkan nanas mmg rasa lancar sgat darah turun....masa mgandungkan anak pertama, terliur tgok org kupas nanas, sy makan juga tp sikit je lah, skadar nk hilang kn tliur je, serius x brani nk mkn, even tart nanas skali pun...tp ada org blh je, tgok atas badan n diri masing2, tp suami mmg x bg sy makn nanas...apa2 pun, brani cuma n brani tanggung, hehehhee