Ketika haid sengugut

Betul ke ketika haid sengugut sngt sakit orang cakap susa dapat anak kalau setiap datang bulan terus bersengugut saya kadang haid sengugut kadang tidak

4 Balas

Bunyi mcm mitos. Soalan tu kena tanya doktor pakar O & G sis. Saya senggugut paling teruk sekali masa anak dara & sekali lps kahwin tp x teruk mcm anak dara. Boleh je mengandung. 2thn ttc with misscarriages. Saya rasa selagi ada rahim selagi tu kita boleh cuba utk mengandung. Kalau tak ada rahim mmg xboleh buat apa.

3y ago

oh yeka skrg ank awak dah brpa

sy segugut n mse ank dare peod 3/4 bln bru skali dtg..org sllu perendahkan ssh dpt ank..tp Allah bg sy 8 kali peknen..skrg ade 5,sorg ank syurga dn 2 gugur

Mitos sis. Saya jenis senggugut yang teruk kdg2 sampai pengsan dibuatnya. Tp dalam masa setahun saya pregnant 2 kali. Cuma sekali tu ectopic 😊

Tak semestinya. Amalkan pemakanan sihat dan selalu bersenam. InsyaAllah ok. klu tak ok, please jumpa doc ye..