Nak tanyaaaa

Betul ke kalau suami dan isteri ada asthma susah nak dapat baby?#ingintahu

7 Balas

Hmm tak jugak. Kawan saya asma dapat je anak. Lekat awal plak tu sebulan kawin. Baru bersalin bulan 12 haritu. Cuma kalau asma ni kerap2 ada appoinment untuk pemantauan ibu la👍🏻 jgn risau sis. Percaya pada rezeki okay. 🤲🏻❤️

2y ago

okay..terima kasih sis ♥️

ehh tak la. syaa ada asma. anak pertama , saya kahwin 8hb 11 2019 lekat 5hb 1 2020. ni anak ke2 8hb 8 2021 ngandung lgi. dont trust ya sis. in sha Allah ada rezeki boleh mengandung😘😘😘

2y ago

aaminn..terima kasih♥️

Takde lah. Suami sy masa kecik teruk asthma. Sy pun ada asthma. Alhamdulillah skrg dh nk masuk 9bulan kandungan. Tggu masa je ni

2y ago

okay sis ..terima kasih ..♥️

Ikut kesuburan sistem reproduktif masing2, bkn sistem penafasan.

Siapa yg bgthu tu ye?

2y ago

kawan2 jugak..so saya rasa down pulak..🥲

X betul

mitos

2y ago

ok sis♥️